6. nov, 2019

Herning og dansk vinner 2019

Da er vi tilbake fra Danmark og utstilling i Herning.

Vi har hatt en helt fantastisk tur sammen med våre gode venner Wenche, Roar og gjengen fra Kennel Stjernehiet! Så tusen takk for turen folkens.

Vi har snekret sammen en liten filmsnutt som viser litt fra utstillingen og håper dette kanskje kan friste noen av våre valpekjøpere til å ville være med oss på utstilling i inn eller utland :)

Disse turene våre handler vel så mye om det å tilbringe tid med gode venner som det å stille ut hundene. Vi gleder oss på hverandres vegne, småerter hverandre, hjelper hverandre og prater om alt mellom himmel og jord. Ungene får være med på å stelle, trene og oppdra hundene. På denne utstillingen var det faktisk Emma Louis som, for første gang, skulle stille Ellen i konkurranse med voksne handlere. Ellen er veldig knyttet til både Maria og meg, vi må derfor holde oss langt unna ringen når Ellen skal stilles. Emma Louis fikk god hjelp av de andre i reisefølget og viste Ellen frem på eksemplarisk vis. De to har flott kontakt og samspill. Til og med dommeren kommenterte handlingen hennes i kritikken til hunden.Well handled!

Håper dere liker filmen. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet på youtube.

Igjen tusen takk for turen!

Del denne siden